Sijoittajat

Tecnotree sijoituskohteena

Tecnotree sijoituskohteena

Suomalaislähtöinen Tecnotree toimittaa digitaalisia ratkaisuja teleoperaattoreille. Meillä on yli 40 vuotta syvää toimialatuntemusta sekä vahvaksi osoitettua toimitus- ja muutoskykyä, joista meidät tunnetaan globaalisti. BSS Suite 5.0 -digikokonaisuutemme hyödyntää avoimen lähdekoodin teknologiaa ja sisältää täyden valikoiman Business Support Solutions (BSS) -ratkaisuja telekommunikaatioalalle. Siihen kuuluu muun muassa asiakas-, liikevaihto-, yritysjohto- ja VAS-palvelut. Visionamme on tukea digitaalisesti linkittyneitä yhteisöjä kaikkialla maailmassa, ja huipputeknologiamme palveleekin yli 65 operaattoria yli 70 maassa ja tukee yli 800 miljoonan tilaajan digitaalisia ekosysteemejä ympäri maailmaa.

Miksi sijoittaa meihin?

Onnistunut käänne luo vahvan perustan

Vuonna 2016 aloitetun rakenneuudistusohjelmamme onnistunut loppuunsaattaminen on tärkeä virstanpylväs, mutta myös hyvä merkki parantuneesta taloudellisesta asemastamme. Viimeisen viiden vuoden aikana olemme tehneet merkittäviä rakenteellisia muutoksia liiketoimintaamme ja ottaneet käyttöön strategisen toimintamallin, jonka avulla olemme tehneet vaikuttavan tuloskäänteen.

(miljoona euroa)

Hyvät näkymät orgaaniselle kasvulle

Orgaanisen kasvumme pääasiallisia ajureita ovat teleoperaattoreiden investoinnit teknologiainfrastruktuuriin ja ohjelmistoihin erityisesti 5G:n osalta. Niitä puolestaan ohjaa operaattoreiden liiketoimintamallien murros, jossa operaattorit ovat vähitellen muuttumassa digipalvelujen jakelijoiksi. Tämä lisää liiketoimintamme ytimessä olevien BSS-ratkaisujen kysyntää. Lisäksi tietyt megatrendit, kuten digitalisaatio ja kaupungistuminen vaikuttavat myönteisesti orgaaniseen kasvunäkymäämme. Suurin osa liiketoiminnastamme tulee kehittyviltä markkinoilta, joilla taustalla olevat markkinat kasvavat nopeasti ja ratkaisujen tekniset vaatimukset ovat korkeat.

Ketterä ja tehokas toimintamalli

Viime vuosien orgaaninen kasvumme yhdistettynä tehokkaaseen toimintamallimme, sekä tiukka keskittyminen kustannusten hallintaan ovat siivittäneet meidät kestävään kannattavaan kasvuun, mikä tarjoaa meille vankan perustan tuleville vuosille ja mahdollistaa sekä kohdennetut kasvuinvestoinnit että hyvän kannattavuuden.

Pitkät asiakassuhteet ja usean vuosikymmenen toimintahistoria

Tecnotreellä on vuosikymmeniä pitkä toimintahistoria ja pitkäkestoiset asiakassuhteet suuriin asiakkaisiin. Ratkaisujemme liiketoimintakriittinen luonne tekee asiakassuhteista tyypillisesti kestäviä, mutta se on myös konkreettinen todiste teknologiamme arvosta, ratkaisujemme kilpailukyvystä ja asiakaslupauksiemme jatkuvasta lunastamisesta. Tämä yhdessä oman vahvan tuotekehityksemme ja teknisesti edistyneiden ratkaisujemme kanssa luo meille selkeitä kilpailuetuja.

Markkina

Lue lisää markkinastamme

Avainluvut

Katso taloudellinen kehityksemme