Meistä

Tecnotree lyhyesti

Tecnotree lyhyesti

Tecnotree on maailmanlaajuisesti toimiva täyden palvelun BSS-toimittaja (Business Support System), jolla on yli 40 vuoden operatiivinen kokemus ja todistettu kyky toimittaa ratkaisuja ympäri maailman. Toimitamme teleoperaattoreille liiketoimintakriittisiä pilvipohjaisia järjestelmiä, joilla voidaan hallinnoida tuotteita, asiakkaita ja laskutusta sekä digitalisoida taustaprosesseja ja luoda lisäarvoa asiakkaalle.

Tecnotreen edistyksellisten tuotteiden avulla tietoliikennepalveluiden tarjoajat voivat kasvattaa liiketoimintaansa ja muuttaa sen
digitaaliseksi. Tämä auttaa palveluntarjoajia laajenemaan ja tuomaan lisäarvoa asiakkailleen.

Palvelumme

Liiketoimintamme perustuu tuotelisensiointiin, tuotteiden räätälöintiin liittyviin palveluihin sekä tuotteiden ylläpito- ja
tukipalveluihin yhtiön globaalille asiakaskunnalle.

Digital Delivery & DevOps -palvelut

Hallintapalvelut digitaalisiin toimintoihin

Konsultointipalvelut

Liiketoimintamalli

Tecnotreen digitaaliset tuotteet ja palvelut tukevat teleoperaattoreita ympäri maailmaa digitransformaatiossa. Liiketoimintamme perustuu tuotelisensseihin, tuotteidemme räätälöintiin liittyviin asiantuntijapalveluihin sekä tuotteiden huolto- ja tukipalveluihin globaalille asiakaskunnalle.

Meillä on vankkaa teollisuus- ja teknologiaosaamista televiestintäalalla. Vuosikymmeniä pitkä toimintahistoria ja syvä ymmärrys asiakkaidemme liiketoiminnoista tarjoavat meille vahvat edellytykset palvella globaalia televiestintäteollisuutta.

Kansainvälinen toimija

Meillä on kymmenen tuotekehitys- ja myyntitoimistoa viidellä mantereella, ja vuoden 2022 lopussa työllistimme yli 857 henkilöä. Meillä on vahva jalansija kehittyvillä markkinoilla kuten Latinalaisessa Amerikassa, Afrikassa ja Lähi-idässä. Palvelemme yli 800 miljoonaa tilaajaa maailmanlaajuisesti ja ratkaisumme tukevat yli 65 operaattoria tai pilvipalveluntarjoajaa maailmanlaajuisesti.

Toimimme seuraavilla alueilla:

  • Eurooppa ja Amerikat & Americas (Eurooppa ja Pohjois-, Keski- ja Etelä-Amerikka)

  • MEA & APAC (Lähi-Itä ja Afrikka, Middle East and Africa, Aasian ja Tyynenmeren alue).

Lisäksi meillä on kehitys- ja tukikeskuksia Latinalaisessa Amerikassa, Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa ja Aasiassa.

Markkina

Lue lisää markkinastamme

Avainluvut

Lue lisää taloudellista kehityksestämme